Taxipet: Ταξιδεύουμε κανονικά ανεξαρτήτως lockdown

Οι καταστάσεις (με ή χωρίς lockdown) που ζούμε το τελευταίο διάστημα, είναι πραγματικά δύσκολες. Τόσο ψυχολογικά και κοινωνικά, όσο και οικονομικά για πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους.

Ουσιαστικά οι περισσότεροι τομείς της αγοράς έχουν πληγεί, άλλοι λιγότερο κι άλλοι σε πιο μεγάλο βαθμό. Χρειάζεται υπομονή και κατά τη γνώμη μας, επιμονή. Δε χάνουμε το κουράγιο και την αισιοδοξία μας. Σκεφτείτε μόνο πόσο περισσότερο χρόνο έχουμε να αφιερώσουμε στα αγαπημένα μας κατοικίδια, που τις καθημερινές έκαναν “αίτηση με χαρτόσημο” για να μας δουν. Τώρα με την τηλεργασία, όλα είναι διαφορετικά… Κάποια από αυτά τα “όλα” λειτουργούν θετικά για τη ζωή και την κοσμοθεωρία μας και άλλα αρνητικά. Θα τα καταφέρουμε όμως!

Καραντίνα με τα pets μας και πάλι! Οι ευχές του σκύλου και της γάτας σου έγιναν πραγματικότητα! Ζήτησαν να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και συνέβη. Ζήτησαν πιο πολλές αγκαλιές και τις έδωσες. Ζήτησαν μερικές παραπάνω λιχουδιές και τώρα του τις προσφέρεις απλόχερα.

Έτσι λοιπόν κι εμείς, δε σταματάμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας στους πολύτιμους τετράποδους φίλους μας. Αυτές οι φατσούλες είναι άλλωστε τα πρόσωπα, που κάνουν τις δικές μας υπηρεσίες «πολύτιμες».

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, που έχετε δείξει το τελευταίο διάστημα και την προτίμησή σας στις υπηρεσίες του TaxiPet.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και σας το ανταποδίδουμε καθημερινά με την ποιότητα των υπηρεσιών, την ενημέρωση για τα κατοικίδια, τη συνεχή αναβάθμιση του ειδικά διαμορφωμένου οχήματός μας, νέα οχήματα για περισσότερη συνέπεια και τις ειδικές προσφορές που ανακοινώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Lockdown προσφορές TaxiPet

Στη λογική ότι κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν προκύψει με την εμφάνιση του κορονοϊού και των δύο lockdown, η ομάδα του TaxiPet κάνει τη δική της προσφορά ώστε να εξυπηρετηθεί κάθε κατοικίδιο ή φιλοξενούμενο ζώο σε κάποιο καταφύγιο και φιλοζωϊκή ένωση.

Ο στόχος είναι η δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, η κάλυψη των αναγκών των κατοικιδίων αλλά και των φιλοξενούμενων ζώων που θέλουν για παράδειγμα να πάνε στο νέο τους σπίτι σε μία άλλη πόλη της Ελλάδας και γενικότερα, η διευκόλυνση του Κλάδου μας.

  • Για τις μεταφορές κατοικιδίων που γίνονται εντός της Αττικής, το κόστος είναι στα 25 ευρώ
  • Για τις μεταφορές κατοικιδίων από και προς τη βόρεια Ελλάδα (ταξιδεύουμε συχνά στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη), το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ

Ο στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση στις μετακινήσεις των κατοικιδίων σας.

Το TaxiPet παραμένει κοντά σας προσφέροντας τις υπηρεσίες του, ανεξαρτήτως lockdown, και ταξιδεύοντας στην επαρχία της Ελλάδας. Εξάλλου το έχουμε πει, κουνάς ουρά και… φύγαμε!

Μη διστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε και να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο μήνα (ή όποτε επιθυμείτε), άμεσα με την καλύτερη δυνατή τιμή στη λογική των προσφορών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, αναμένουμε το τηλέφωνό σας ή το μήνυμά σας εδώ!

TaxiPet

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 697 037 39 99

This website uses cookies to enhance your browsing experience. By browsing this website, you agree to the use of cookies.