Μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό: Το TaxiPet ταξιδεύει!

Μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό… Η ομάδα του TaxiPet φροντίζει να αναπροσαρμόζει τις υπηρεσίες της, προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας κατοικιδίων.

Σε αυτή τη λογική- κι έπειτα από πολλά σχετικά αιτήματα για μεταφορές κατοικιδίων στο εξωτερικό- αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και εκτός Ελλάδος. Έτσι το TaxiPet ξεκίνησε επίσημα τα ταξίδια στο εξωτερικό, με pet transfers σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο. Πάμε όμως να σας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τι σημαίνει ταξιδεύουμε με κατοικίδιο στο εξωτερικό, πως πρέπει να γίνεται και ποια είναι η κατάλληλη προετοιμασία για να συμβεί η μεταφορά κατοικιδίων σε άλλη χώρα, με άνεση κι ασφάλεια.

Ποιες ανάγκες καλύπτει η μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό

Αρκετοί από εσάς, μάς έχετε στείλει κατά καιρούς μηνύματα μέσω των οποίων μας ζητάτε να σας εξυπηρετήσουμε από ή προς χώρες τους εξωτερικού. Τα περισσότερα από αυτά τα αιτήματα αφορούν:

  • Να μεταφέρουμε το κατοικίδιο από την Ελλάδα στο νέο σπίτι του στο εξωτερικό
  • Να μεταφέρουμε το κατοικίδιο από το εξωτερικό στο νέο σπίτι του στην Ελλάδα
  • Να μεταφέρουμε το κουταβάκι στο νέο του σπίτι

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να δώσουμε τη δική μας, επαγγελματική απάντηση στα παραπάνω αιτήματα με την επέκταση των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων μας σε χώρες της Ευρώπης αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταφορά κατοικιδίων από και προς το εξωτερικό

Αναλαμβάνουμε μεταφορές κατοικιδίων από / προς Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ταξίδι στο εξωτερικό με/ για το κατοικίδιό σας φαντάζει μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Όμως, το TaxiPet σας δίνει την κατάλληλη καθοδήγηση, χάρη στην εμπειρία της ομάδας του στον Κλάδο των pet transfers και στη συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις νέες νομοθεσίες που προκύπτουν, και είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της προετοιμασίας του ταξιδιού.

Από την πλευρά μας, η προετοιμασία για το ταξίδι περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα, το οποίο απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε μεταφορά κατοικιδίου κι ελέγχεται τεχνικά πριν από κάθε ταξίδι.

Στη συνέχεια εφοδιαζόμαστε με όλα τα απαραίτητα, ώστε το κατοικίδιο που θα μεταφερθεί με το όχημα του TaxiPet να έχει νερό, τροφή, την κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με την εποχή και φυσικά την άνεση για να κάνει ένα ταξίδι που θα διαρκέσει ώρες. Μάλιστα έχουμε και ειδικές κάμερες, ώστε να παρακολουθούμε το pet καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς. Last but not least, η χαλαρωτική μουσική μας θα κάνει ακόμη πιο ευχάριστο το ταξίδι του κατοικιδίου! Μη νομίζετε, αυτή τη μουσική την απολαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι, παρέα με το pet σας.

Σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας λαμβάνει μία εξειδικευμένη τροφή, για κάποιο λόγο υγείας, μας ενημερώνετε. Προσοχή, αυτή η πληροφορία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, τόσο για εμάς όσο και για το αγαπημένο σας pet.

Το μόνο που θα χρειαστεί από το κατοικίδιό σας είναι, να ανέβει στο όχημα μας, να κουνήσει ουρά.. και φύγαμε!

Έτσι θα είμαστε όλοι ασφαλείς σε αυτό το ταξίδι και κυρίως, θα φτάσουμε χαρούμενοι στον προορισμό μας. Εξάλλου αυτός δεν είναι ο στόχος; Το ταξίδι; Όπως λέει και ο ποιητής μας, είναι κάποιες φορές που το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον προορισμό. Αυτή η περίπτωση είναι, κατά τη γνώμη μας, μία από τις εν λόγω φορές. Τα κατοικίδιά μας πρέπει να έχουν ευχάριστες εμπειρίες, γιατί δεν τις ξεχνούν ποτέ και να μετακινούνται όπως τους αξίζει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι πάντα στην άμεση διάθεσή σας για καθοδήγηση, ενημέρωση και φυσικά για να το επόμενο ραντεβού για μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο pet transfer!

 

This website uses cookies to enhance your browsing experience. By browsing this website, you agree to the use of cookies.