Οι σύγχρονες τάσεις στο pet industry

Σύμφωνα με τις τάσεις και προβλέψεις της βιομηχανίας, ό,τι αφορά τα κατοικίδια ζώα και τη φροντίδα αυτών παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη. Μάλιστα ορισμένοι κλάδοι δείχνουν ότι το μέλλον θα είναι σπουδαίο με τον τομέα του pet industry να κάνει σημαντικά πράγματα. Και γιατί όχι, λέμε εμείς, αφού αυτή η πρόοδος δείχνει ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν να ζουν και όχι απλά να συνυπάρχουν με τα ζώα που έχουν στο σπίτι. Φροντίζουν πιο πολύ τον αγαπημένο τους σκύλο ή την παιχνιδιάρα γάτα και τελικά τα αντιμετωπίζουν όπως τους αξίζει, σαν ένα ισότιμο μέλος της οικογένειας.

Ποιοι είναι οι κλάδοι που παρουσιάζουν ανάπτυξη

  • Φυτικά και βιολογικά προϊόντα
  • Αξεσουάρ ζώων
  • Εκπαίδευση ζώων
  • Pet sitting
  • Pet photography
  • Μασάζ ζώων
  • Μεταφορά ζώων με ειδικά διαμορφωμένο όχημα
  • Grooming και ό,τι αφορά στη φροντίδα των ζώων

Πιο ειδικά ο στόχος είναι τα ζώα να έχουν μία καλύτερη καθημερινότητα, οι ιδιοκτήτες τους να ενημερώνονται για το τι πραγματικά χρειάζονται τα pet και φυσικά να μπορούν και εκείνοι να απολαμβάνουν την κοινή ζωή με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο τους. Τα φυτικά προϊόντα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Αυτό οφείλεται αρχικά στο γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο συνειδητοί για τη βελτίωση και διατήρηση της υγείας του πλανήτη. Οι καταναλωτές είναι ενήμεροι για την τοξικότητα των επιβλαβών ουσιών και συστατικών και έτσι θέλουν να τα μειώσουν στην καθημερινότητα, προστατεύοντας ταυτόχρονα και τα αγαπημένα τους, συντροφικά ζώα. Επομένως επιλέγουν φυτική τροφή για τα κατοικίδιά τους και την καλύτερη υγεία αυτών.

Αρκετές από τις σύγχρονες τάσεις στο pet industry αφορούν στη φροντίδα και την περίποίηση των τετράποδων. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί νέοι, μελετημένοι και ιδιαίτερα προσεγμένοι χώροι για την εκπαίδευση, για παιχνίδι με άλλα ζώα, για ασκήσεις agility, για μασάζ ώστε να ξεπεράσουν τα πιο φοβικά ή υπερκινητικά ζώα το stress τους και χώροι για grooming.

Δύο ακόμη δυνατές τάσεις θέλουν το pet sitting και το ταξί ζώων όπως είναι το TaxiPet να κάνει την καθημερινότητα των ιδιοκτητών πιο χαλαρή. Έχουν ένα άτομο εμπιστοσύνης με εμπειρία στα ζώα, που μπορεί να φροντίσει για παράδειγμα το σκυλάκι τους όσο εκείνοι θα λείπουν στη δουλειά ή για το διάστημα που θα λείψουν σε κάποιο ταξίδι. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια το κατοκίδιό τους σε όποιο μέρος επιθυμούν, εντός και εκτός της χώρας. Αρκεί το συγκεκριμένο taxi pet να είναι ειδικά διαμορφωμένο με όλους τους βασικούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Τo mobile έχει μπει για τα καλά στη ζωή και των pets, αφού πολλές από τις υπηρεσίες προς αυτά μπορούν να προσφερθούν άμεσα χάρη στις επιλογές που υπάρχουν μέσω του κινητού. Καλείς άμεσα τον groomer να έρθει στο σπίτι σου, το ίδιο και τον εκπαιδευτή, το ίδιο και τον οδηγό του TaxiPet. Η ζωή των αγαπημένων μας κατοικιδίων είναι πλέον πιο σύγχρονη, πιο άνετη και σίγουρα mobile friendly!

 

 

This website uses cookies to enhance your browsing experience. By browsing this website, you agree to the use of cookies.