Γιατί χρειάζομαι τις υπηρεσίες pet taxi;

Το ταξί κατοικιδίων είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα θεωρείται ακόμη μία νέα υπηρεσία, με πολλές δυνατότητες και εξίσου πολλές απορίες για το κοινό. Η πιο βασική από όλες είναι “γιατί να χρειαστώ τις υπηρεσίες pet taxi”;

Οι λόγοι είναι αρκετοί και συχνά εξατομικευμένοι, τόσο για εσάς όσο και για το ίδιο το pet. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία διευκόλυνση στην καθημερινότητα αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν.

Ποιο είναι το κοινό του Taxi Pet

  1. Εργαζόμενοι με δύσκολο ωράριο, που δεν προλαβαίνουν να πάνε το κατοικίδιό τους στον κτηνίατρο ή στο groomer
  2. Ηλικιωμένοι που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το κατοικίδιό τους, ειδικά αν αυτό είναι μεγαλόσωμο
  3. Άτομα χωρίς δικό τους μέσο μεταφοράς, π.χ. αυτοκίνητο
  4. Άτομα που μετακομίζουν σε μία άλλη πόλη της Ελλάδας
  5. Φιλοζωϊκές εταιρείες που δεν προλαβαίνουν ή δεν έχουν τα μέσα για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα αδέσποτα
  6. Κλινικές ζώων και μεγάλα κτηνιατρεία

Έκτακτες περιπτώσεις που θα χρειαστείς το Taxi Pet

Οι περιπτώσεις αυτές μπορεί να είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες. Στις τελευταίες συγκαταλέγονται η μεταφορά κατοικιδίων στο/ από κτηνιατρείο ή κλινική ζώων, στο κοιμητήριο ζώων. Οι ευχάριστες από την άλλη αφορούν καθαρά την εξυπηρέτηση και προσοχή, όταν λέμε «εξυπηρέτηση» εννοούμε και την εξυπηρέτηση του ζώου. Όχι μόνο τη δική σας. Η μεταφορά ζώων με άνεση, σ’ ένα ασφαλές, προστατευμένο και ευχάριστο περιβάλλον βοηθάει στην καλύτερη ψυχολογία και υγεία του ζώου. Έτσι το Taxi Pet φροντίζει για να γίνει ο προσωπικός σοφέρ του σκύλου ή της γάτας σας από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το σταθμό τρένου ή λεωφορείων, τον κτηνίατρο, την κλινική ζώων, από τη μία πόλη στην άλλη, από το σπίτι στο εξοχικό, το ξενοδοχείο ή την πανσιόν, τον αγαπημένο του groomer.

Γιατί να μην το σκεφτείς δύο φορές πριν μας καλέσεις

Με εμπειρία δέκα ετών (επαγγελματικά, γιατί προσωπικά έχουμε εμπειρία μίας ολόκληρης ζωής) στον κόσμο των pets αποφασίσαμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας κατοικίδια το taxi που τους αξίζει.

Έχουμε περάσει από το κομμάτι της φιλοξενίας και της εθελοντικής φιλοζωϊας ως ανεξάρτητοι εθελοντές και έχουμε δει πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μεταφορά κατοικιδίων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως να φροντίσουμε ένα ζώο, πως να το ηρεμήσουμε όταν βρίσκεται σε κατάσταση stress, πως να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες αλλά και πως να το βοηθήσουμε να απολαύσει μία διαδρομή.

Bonus tip: Προσοχή! Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δηλώνουν ότι κάνουν μεταφορά ζώων χωρίς να διαθέτουν το ειδικά διαμορφωμένο όχημα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδρομή γίνεται με πλήρη ασφάλεια, ότι ακολουθούνται όλοι οι βασικοί κανόνες καθαριότητας και υγιεινής κατά τη μεταφορά από ζώο σε ζώο, ότι το κατοικίδιό σας απολαμβάνει πραγματικά τη διαδρομή με την κατάλληλη θερμοκρασία και με άνεση. Έφτασε λοιπόν η στιγμή ο φίλος σας να αποκτήσει τον προσωπικό του σοφέρ και το ταξί που του αξίζει!

 

 

This website uses cookies to enhance your browsing experience. By browsing this website, you agree to the use of cookies.