Δεν αγαπάμε απλά τα ζώα.
Τα φροντίζουμε και εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους με ασφάλεια και ευαισθησία.

Με εμπειρία δέκα ετών (επαγγελματικά, γιατί προσωπικά έχουμε εμπειρία μίας ολόκληρης ζωής) στον κόσμο των pets αποφασίσαμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας κατοικίδια το taxi που τους αξίζει.

Η ομάδα του Taxi Pet δημιουργήθηκε γιατί εσύ είχες την ανάγκη για μία ευχάριστη και πιο ασφαλή μεταφορά. Γνωρίζουμε ότι δε σου αρέσει πολύ το αυτοκίνητο, αλλά η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα οχήματα δεν έχουν κατασκευαστεί με τις κατάλληλες προδιαγραφές για εσένα. Αυτό είναι κάτι που το ζούσαμε στην καθημερινότητά μας εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τις διαδρομές σου πιο φιλικές για εσένα, γιατί στην τελική ξέρεις κάτι; Η ευκολία που σου δίνει το αυτοκίνητο, οι βόλτες και τα ταξίδια είναι ωραία!

Έχουμε περάσει από το κομμάτι της φιλοξενίας και της εθελοντικής φιλοζωίας ως ανεξάρτητοι εθελοντές και έχουμε δει πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μεταφορά τόσο για εσένα που έχεις μάθει να ζεις στο σαλόνι όσο και για εσένα που ζεις στο δρόμο και χρειάζεσαι κάποιον να σε (καθ)οδηγήσει στο «σωστό σημείο», στο σπίτι σου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως να φροντίσουμε ένα ζώο, πως να το ηρεμήσουμε όταν βρίσκεται σε κατάσταση stress, πως να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες αλλά και πως να το βοηθήσουμε να απολαύσει μία διαδρομή.

Προσοχή! Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δηλώνουν ότι κάνουν μεταφορά ζώων χωρίς να διαθέτουν το ειδικά διαμορφωμένο όχημα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδρομή γίνεται με πλήρη ασφάλεια, ότι ακολουθούνται όλοι οι βασικοί κανόνες καθαριότητας και υγιεινής κατά τη μεταφορά από ζώο σε ζώο, ότι το κατοικίδιό σας απολαμβάνει πραγματικά τη διαδρομή με την κατάλληλη θερμοκρασία και με άνεση. Έφτασε λοιπόν η στιγμή ο φίλος σας να αποκτήσει τον προσωπικό του σοφέρ και το ταξί που του αξίζει!

Στη ζωή μας εκτός Taxi Pet, δε μπορούμε να φανταστούμε ολοκληρωμένη την έννοια της οικογένειας χωρίς κατοικίδια.

Ως ονειροπόλοι μάς αρέσει να σκεφτόμαστε ότι μία μέρα…

“Θα κριθεί η νοοτροπία και το μεγαλείο μας από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ζώα”

– Mahatma Gandhi

10

Με εμπειρία δέκα ετών

100+

Ευχαριστημένοι πελάτες μας

24/7

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή