Μη φοβάσαι! Ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι από τα πρώτα πράγματα, που έχουμε φροντίσει μαζί με τους κανόνες υγιεινής. Η διαδρομή θα ξεκινήσει όταν θα είσαι έτοιμος/-η, με πολλή αγάπη, στήριξη και χαλαρωτική μουσική που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να ξεχάσεις τη ζαλάδα που σε πιάνει μόλις πατήσεις την πατούσα σου στο αμάξι.

Υπάρχει, αλλά θα έχεις ενημερωθεί νωρίτερα για αυτό. Πριν την έναρξη κάθε διαδρομής, θα έχεις ενημερωθεί για τον χρόνο, το περιβάλλον και το κόστος της μεταφοράς.

Για την καλύτερη ασφάλειά σου υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μεταφοράς, που απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε μεταφορά. Έτσι θα νιώθεις σαν στο σπίτι σου!

Τα μυστικά μας για μία stress- free διαδρομή είναι πολλά και φροντίζουμε τακτικά να τα ανανεώνουμε. Μερικές από τις σταθερές παροχές μας είναι η χαλαρωτική μουσική, το ευχάριστο περιβάλλον και τους «ζεστούς» χώρους που διαθέτουμε για τη μεταφορά σου.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημά μας και οι εκπαιδευμένοι οδηγοί μας έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες που ενδεχομένως χρειαστείς. Για πιο σοβαρές περιπτώσεις έχουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπου θα μπορούμε να σπεύσουμε άμεσα.

Φυσικά! Η δεκαετής εμπειρία μας στον κλάδο συνάδει με την αντίστοιχη συνείδησή μας, που είναι να προστατεύουμε και να φροντίζουμε όλα τα ζώα. Με αυτή τη λογική προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς και για τα αδέσποτα ζώα.

This website uses cookies to enhance your browsing experience. By browsing this website, you agree to the use of cookies.